Subscribe to the newsletter!

Wie is Wouter?

Een illustratie van een speelkaart

Ik heb Xudo opgericht omdat ik een plek zie voor onafhankelijk advies over hoe je meer waarde uit je gegevens kunt halen.

Nadat ik afstudeerde als filosoof aan de universiteit van Gent, belandde ik in data en meer specifiek in business intelligence.

Met meer dan 15 jaar ervaring in data en analytics ben ik jouw gids om jouw bedrijf om te vormen tot een goed presterende organisatie.

Als solo consultant ben ik echt onafhankelijk. Ik heb geen banden met softwareleveranciers. Ik heb geen juniors op de bank zitten die ik moet betalen. Xudo heeft een positieve cashflow, dus ik hoef geen concessies te doen als het gaat om de projecten die ik aanneem - of weiger.

Dit betekent dat ik je vertel wat je moet horen, zelfs als je het niet wil horen. Maar ook dat ik geduldig kan zijn en alleen aan de slag ga als ik echt een enorme toegevoegde waarde voor je bedrijf kan betekenen.

Get in touch!

Waarom Xudo?

  • Xudo's clients are data champions. They are champions in their organizations to get more out of their data.
  • Data champions realiseren zich dat ze meer waarde kunnen halen uit data, maar het uitvoeren van dataprojecten is zeer complex en veelzijdig.
  • Daarom helpen we je een plan te ontwerpen om van waar je nu bent te komen waar je wil zijn.
Een portret van Wouter Trappers kijkend voor een bakstenen muur